ניתוח בהרדמה מקומית ....

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

28/07/2019 | 07:52 | מאת: מעיין

אני רווצה לעשות ניתוח אף בהרדמה מקומית אבל מפחדת מהניתוח כי דיברתי עם מישהי ואמרה שכאב לה כל הניתוח והיא הרגישה הכל... באמת מרגישים כאבים בניתוח בהרדמה מקומית?

אני מנתחת רק בהרדמה מקומית עם טישטוש ולא מרגישים דבר אין כאבים בכלל תבואי לפגישת התיעצות ללא עלות את יכולה לקבוע ב 0505209313

25/02/2020 | 21:20 | מאת: אביבית

היוש, אני עשיתי בהרדמה מקומית כמו שהרופאה כתבה את לא תרגישי כלום אבל כלום. את גם תהיי בעצמך דיי מטושטשת גם אחרי הניתוח לא כאב לי בכלל למרות שנתנו לי כדורים

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית