מילוי סחוסים אצל ד"ר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/05/2019 | 20:54 | מאת: מ

שלום דוקטור! אני הייתי אצליך בייעוץ לניתוח אף שני היו לי בעיות נשימה שהסברתה לי שזה ניתן לפיתרון בנוסף דיברתי איתך גם על מילוי סחוסים בגב (במחיצה) האף. הייתי מעוניינת אם זה אפשרי לשלוח למייל שלי תמונות של פציינטים שלך שעשו מילוי סחוסים.אשמח גם למספרי פלאפון שלהם אם זה אפשרי? אני פשוט מאוד מתלבטת מה לעשות האם לסדר רק את הנשימה או גם את מראה האף שלטעמי לא נראה טוב. הייתי מעוניינת לשמוע גם ממך מה הסיכונים במילוי סחוסים ? ומה הסיכוי שזה יצא טוב וטבעי לחלוטין? תודה רבה !

15/05/2019 | 09:36 | מאת: צוות האתר

ד"ר קריכלי אינו נוהג לענות בפורום לפציאנטים שלו. אם אכן ביקרת במרפאתו צרי קשר טלפוני ושאלותיך יענו.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית