ניתוח אף חוזר (שני)...............

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/04/2019 | 23:21 | מאת: בר

שלום. לפני קרוב ל5 שנים עשיתי ניתוח אף לתיקון המראה ה"נשרי" של האף שסבלתי ממנו בעיקר בפרופיל. בפן הזה הניתוח אכן הצליח וממבט בפרופיל האף גולש ויפה. עם זאת כשהחלה לרדת הנפיחות קצה האף התחיל להתעקם לכיוון ימין. כלומר ממבט מקדימה החלק של העצם של האף ישר והחלק התחתון של קצה האף, איפה שהסחוס, עקום. לאחר כשנתיים הלכתי למנתח שלי והוא טען שאין צורך בניתוח חוזר. עם זאת היום קרוב ל-5 שנים העקמימות החריפה ואף נוצרה מן בליטה מעל נחיר ימין מה שמדגיש עוד יותר את העקמומיות של האף. מה גרם לכך? והאם בכל זאת כדאי ללכת על ניתוח נוסף?

23/04/2019 | 10:19 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מבלי להתחייב: ברוב המקרים מדובר בסטייה של המחיצה אשר גורמת לעקמומיות. הבליטה יכולה להיות קשורה לסטיית המחיצה או מסיבה אחרת תשובה ממצא מצריכה בדיקה.

22/09/2020 | 16:38 | מאת: ריקי

אני מחפשת את הטל של דר' קריכלי ולא מוצאת בשום מקום, אשמח לטל די דחוף. תודה רבה

קרוב לודאי שסטית האף היא כתוצאה של מחיצה עקומה ואכן אפשר לתקן זאת את מוזמנת לקבוע פגישת התיעצות ב0505209313

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית