ניתוח אף ללקוחה מקנדה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

30/03/2019 | 01:59 | מאת: שרית

אני באה לארץ ל3 שבועות ומעוניינת בניצוח אף האם זה אפשרי ? מה לגבי מעקב ואם יש סיבוכים ?

30/03/2019 | 20:40 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלושה שבועות בהחלט זמן מספיק לניתוח והחלמה. באשר למעקב, דין אחד לכול מי שעושה ניתוח מחוץ לגבולות מדינה בה הוא מתגורר. כלומר, מדובר בלקיחת סיכון מסוים בעניין המעקב. הסיכון של הסיבוכים מצטמצם ואף מתבטל עם בכירה נכונה של המנתח. בהצלחה

30/03/2019 | 21:36 | מאת: שרית

תודה רבה מה העלות הממוצעת של ניתוח אף בארץ ? לא מחפשת דילים ריצה לדעת אם זה יותר זול מאשר פה

16/04/2019 | 10:20 | מאת: Helena

Did you f in ng a good surgeon in Canada?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית