אסימטריה של נחיריים ואף עקום

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/03/2019 | 20:08 | מאת: יפעת

שלום דר קריכלי לפני המון שנים עברתי ניתוח אף שלא צלח .הרופא ניסה לתקן ולא הצליח , כיום אני מעונינת לעבור ניתוח שלישי בכדי לתקן את הנחיר שנמצא ימין למעלה שמאל למטה האם יש מישהו שיודע לבצע פעולה מורכבת שכזו ?מה אחוזי השיפור ?

24/03/2019 | 14:53 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום יפעת, ישנם מצבים שמאפשרים קבלת תוצאה טובה מאוד ויש כאלה ששיפור פחות מרשים. הכול תלוי במצב הנתון של האף. לא אוכל להתייחס מעבר לכך ללא בדיקה. בלי לנקוב בשם זה או אחר יש בארץ מי שיכול לבצע פעולה שכזו. בהצלחה.

26/03/2019 | 18:27 | מאת: יפעת

האם סחוס מהמחיצה מספיק לתיקון ויצוב נחיריים ואסימטריה או שצריך לקחת עוד מהאפרכסת של האוזן ? ומה יותר חזק ומחזיק לאורך זמן ?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית