ניתוח אף פתוח לאיר שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

17/03/2019 | 02:50 | מאת: יהב

היי עשיתי ניתוח פתוח לפני שלושה חודשים לשנות את החזית האף קטן טיפה מורם מהפרופיל הוא ירד המון ממה שהיה בגובהובנפיחות שכבר כמעט נעלמה ככה זה מרגיש אבל האף בחזית נראה אותו הדבר אולי טיפה יותר קטן אבל עדין נראה כמו אף של ליצן השאלה שלי אם אחרי שלושה חודשים והתוצאה היא כזאת הניפיחות תרד משמעותית בעוד שנה או שאצטרך לעבור ניתוח נוסף

17/03/2019 | 15:10 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

נא לא להילחץ. הדברים אמורים עוד להשתנות. התגבשות האף הסופי לוקחת שנה ואף מעבר לזה, תלוי במבנה התחלתי שלו. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית