תיקון ניתוח אף בבקשה תעזור לי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/03/2019 | 04:12 | מאת: לידר

שלום דר מה שלומך? עשיתי ניתוח לפני שנה וחצי ואני ממש לא מרוצה , עוברת עלי תקופה דיי קשה מאז הניתוח שאני לא מצליחה לקבל ולעכל את מנ שהמנתח עשה לי.שאלתי כאן אם אפשר להאריך את האף ולהוריד אותו לצורה ישרה (כשמסתכלים מפריל) כי הוא העלה לי את האף למעלה. הוא גם עשה לי את האף מאוד עגול אפשרי לעשות אותו ויפה יותר מחודד ? והטיפ של האף שלי מתחיל לצנוח ואני צמש לא מסוגלת לראות את זה. יש המון בעיות שהוא גרם לי לאף אשמח אם תענה לי ומה המספר טלפון של המרפאה שלך לתיאום פגישת יעוץ

04/03/2019 | 09:24 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום לידר, שלומי טוב. קשה להביע דעה מושכלת ללא בדיקה, אך ברוב המקרים ניתן לשפר את המצב במידה זאת או אחרת, כל מקרה לגופו. את מס. הטלפון ניתן להשיג דרך האתר שלי או בבזק 144, לא דרך הפורום.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית