ייעוץ לפני ניתוח אף - שאלות חשובות מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/02/2019 | 09:41 | מאת: ייעוץ לפני ניתוח אף

1. מי מבטיח לי שגם לאחר שיוף מושלם העור יישב על העצם בצורה ישרה ומושלמת ? 2. האם הניתוח נשאר באותו מצב לכל החיים ? 3. והאם הזרקות יכולות להשטיח את האף אבל על חשבון של הגדלת האף למעשה ? 4. במידה והניתוח לא יהיה מוצלח זה נכון שכל ניתוח נוסף מסכן את האנטומיה של האף ואת חוזקת העצם 5. האם האף יהפוך להיות יותר רגיש מאשר לפני הניתוח ? 6. והאם קיימות פריצות דרך נוספות של יישור אף עם אותם תוצאות כמו ניתוח כירורגי אבל לא על ידי חיתוך עם סכין אלא לייזר וכו' ? 7. האם הניתוח משנה אפילו במקצת את הקול שלנו 8. האם יש השפעה גם על מערכת השמיעה לטובה או לרעה ? 9. והאם באמת אני יכול לשפר את מראה האף קלות מבלי לעשות שום שינוי לפנים אפילו לא באופן מינורי 10. האם חוש הריח עלול להפגע בעקבות הניתוח ?

03/02/2019 | 15:02 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

כמות השאלות מצריכה בדיקה יסודית. ממליץ להיבדק אצל מנתח מנוסה על מנת לקבל מבוססות.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית