מראה מוזר שקשה מאוד להבחין בו

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

30/01/2019 | 18:39 | מאת: אבירן. 25

ממש בקצה האף שלי אם אני מסתכל במראה ב"פרופיל" מצד שמאל אני מבחין במן בקע זעיר מאוד ממש לפני סוף האף. אך במבט מצד ימין הבקע איננו נראה וגם במבט ישר מאוד אל המראה האף נראה ישר. מעולם לא אמרו לי שום דבר חריג על האף מלבד היותו שהוא קצת גדול והשאלה שלי האם ניתן לעשות ניתוח כדי "לסדר" את הבקע הזה אבל פחד ענק יש לי שבעקבות הניתוח מראה האף שלי יהיה שונה לחלוטין ובכך ישנה את המראה הכללי שלי בפנים. האם ניתן לעשות תיקונים זעירים מאוד מאוד שכלל לא יהיו מורגשים במיוחד בשבילי ?

03/02/2019 | 15:06 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

בהנחה שמדובר בניתוח "זעיר" מדוע בכלל לבצע ניתוח שכזה? אם הדבר מאוד מפריע פנה לבדיקה ויעוץ מקצועי.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית