נחיריים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

27/12/2007 | 18:39 | מאת: השואל

האם בכל ניתוח מחייב שיגעו בנחיריים? קראתי לא מעט תגובות של אנשים שמרוצים מתוצאות הניתוח אבל יש הבדל משמעותי בנחיריים שלהם - אסימטריה וכו' ואני מעט חושש מזה . המנתח מקבל החלטה בזמן הניתוח או שהמנותח יודע על כך מראש? ועוד שאלה- איפה אפשר לקרוא חומר על זה?? איך זה מתבצע ותמונות של אחריי הסתכלתי באתר שלך שמאוד מפרט על כל התהליך אבל דווקא על זה אין חומר.

30/12/2007 | 09:27 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום: רק במקרים של נחיריים רחבות מקטינים אותן. ההחלטה תלויה במצב לפני הניתוח, כאשר יש מקרים שהמנתח יודע בוודאות שיבצע הקטנה ויש מקרים שרק אחרי שסיים את כל עיצוב האף במהלך הניתוח מתגלה הצורך בלהקטין אותן. תנסה באתר האיגוד האמריקאי לכירורגיה פלסטית. אנחנו נכניס בקרוב חומר על נחיריים באתר שלנו. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית