ניתוח אף לחולי אסטמה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/08/2018 | 09:46 | מאת: אלינור

שלום וברכה ד"ר, ברצוני לבדוק האם בתור אחת שהיתה בעבר חולת אסטמה ניתן לבצע ניתוח אף פלסטי? זה לא מהווה בעיה חלילה לקושי בנשימה לאחר הניתוח? מציינת כי כיום בריאה ולעיתים רחוקות כשיש לי קוצר נשימה משתמשת במשאף ונטולין. אשמח לתשובתך, תודה רבה מראש

08/08/2018 | 21:15 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום אלינור. אסטמה אינה מהווה הוראת נגד לניתוח אף. מה גם שמדובר ברגיעה ממושכת. רצוי לשמור את משאף הונטולין סמוך אליך לאחר ניתוח לכול מקרה. ניתחתי לא מעט אנשים עם בעיה כשלך ומעולם לא היו בעיות. מאחל לך הצלחה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית