ניתוח אף כושל עם קצה עקום

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/07/2018 | 19:31 | מאת: נטוש

שלום ד"ר, אני עברתי לפני 11 שנים ניתוח אף כושל בו נותרתי עם קצה אף מרובע וקשה, עקום עם צד אחד בולט מעלה בעוד הפרופיל סולד. התייעצתי בעבר עם כירורג פלסטי והוא אמר שצריך לבצע השתלת סחוס בניתוח חוזר. ניתן להפוך את קצה האף לעגול בחזרה? מה העלות המשוערכת של ניתוח מסוג כזה? וסכנות עקב השתלת הסחוס . האם יצא לך לנתח מקרים כאלה?

22/07/2018 | 13:59 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

ברוב המקרים ניתן לתת צורה סבירה ולפעמים אף יפה לקצה האף, לעיתים ללא השתלת סחוס. תשובה יותר מבוססת נסמכת על הבדיקה. את סדרי גודל עלויות הניתוח אפשר לשאול את העוזרת שלי בטלפון.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית