ניתוח ליישור מחיצת האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

26/05/2018 | 00:29 | מאת: מאיה

מחיצת האף שלי נוטה מעט לצד והדבר מאוד מפריע לי חיצונית(לא משהו שאנשים רואים זה יחסית עדין), קצה האף שלי קטן ויפה והבעיה שלי זה בעיקר העקימות של המחיצה. הייתי רואה ניתוח רק כדי ליישר את המחיצה שהאף לא יהיה עקום ואולי לתת לו ממש סלידה בגשר אבל שעדיין יראה טבעי ולא מנותח ולא לגעת בו יותר מדי, האם יש אפשרות כזאת לגעת רק במחיצה ובגשר האף אבל להשאיר את קצה האף כמו שהוא? מפחדת שהצורה שלו תהרס ושהנחיריים ישתנו וכו כי קצה האף שלי יפה.

27/05/2018 | 20:52 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

במקרים כשלך ניתן ואף מתבקש לבצע ניתוח ברוח הדברים שלך, חוות דעת פרטנית מצריכה בדיקה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית