שאלה דחופה לדוקטור קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/02/2018 | 17:38 | מאת: נועה

עברתי ניתוח אף לפני מס' שנים, לאחר מכן עברתי עוד ניתוח קטן להורדת סחוס שנשאר שהיה נראה לי בולט. לאחר מכן הבנתי שזאת הייתה טעות כי האף שלי התקצר משמעותית וזה לא מתאים לי אף קטן כלכך.. יש אפשרות למלא במקצת את הקצה בעזרת חומרי מילוי וללא ניתוח? בתודה

08/02/2018 | 16:56 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

במצבים מסוימים ניתן להזריק חומרים, אך לאחר זמן הם נספגים וצריך להזריק שוב. לי אין ניסיון בהזרקות. ממליץ לגשת ליעוץ למומחה שעוסק בהזרקות. קשה לתת תשובה מבוססת ללא בדיקה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית