בירור בנוגע לשאלות אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/01/2018 | 16:44 | מאת: בירור לאחר ניתוח אף

שלום רב, ביום א האחרון ביצעתי ניתוח אף פלסטי.(31.12) 3 שאלות : 1 - האם מאכלים קשים כמו בשר וכו גורמים קושי לעיצוב האף או שאין כלל בעיה? 2 - האם ישנה בעיה לצחוק ? (מאותה סיבה שגורים קושי לעיצוב האף) 3 - במצב הנתון הוא שאני נושם דרך הפה והאף מלא בנזלת/דם..האם יש דרך לקנח האף או שרצוי שלא ורק לקנח מסביב? (פשוט בעין נורא מפריע לי ששתי הנחיריים מלאים דם ואין לי מה לעשות בעניין..) אודה לעזרה.

04/01/2018 | 20:37 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. בשאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית