גבנת באף האם כדאי להתנתח ?

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/12/2017 | 16:30 | מאת: ליה

שלום דר יש לי אף יפה נחיריים מהממי8 וקצה האף באמת נראה טוב רק שמהפרופיל יש לי בליטה קטנה בעצם האף כתוצאה ממכה שקיבלתי לפני 5 שנים האם כדאי להמר ועשות שיוף לעצם או עדיף לא לקחת סיכון שאולי יהרוס לי את האף ??? מוסיפה תמונה אגב , הבליטה יותר נראת מצד ימין

03/12/2017 | 12:44 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אינני נוהג להביע דעה ללא בדיקה. כל אחד שבוחר לעבור ניתוח לוקח בחשבון גם את הסיכויים וגם את הסיכונים. ממליץ להיבדק ע"י מנתח ולשמוע חוות דעת על סמך הבדיקה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית