אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/12/2007 | 11:20 | מאת: //

שלום דוקטור .. אני 4 חודשים אחרי ניתוח אף(כולל יישור מחיצה) ואני מרגיש תאף עדין כבד כזה ועדין הוא פעם נפוח ופעם יורדת הנפיחות ואני עדין מרגיש טיפה כאבים באף והאף עדין שומני,וכשאני צוחק עדין קשה לי ליצחוק מימה זה יכול להיות ?

25/12/2007 | 16:49 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום: אתה צריך לזכור ששנה לוקח לאף להגיע לסוף ההחלמה שלו. עד אז יכולים להיות כל התופעות שמינתה. הקושי בצחוק יכול לנבוע מזה שהרקמות סביב האף בצקתיות או נפוחות עוד וזה מקשה על תנועה תקינה של שרירי האזור. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית