ניתוח רפואי+קוסמטי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/11/2007 | 20:11 | מאת: שירן

שלום לך ד"ר מרקוס הראל לפני כארבע שנים עברתי ניתוח אף קוסמטי,כעת יש לי בעיות: קונכיות מוגדלות, סטיית מחיצת אף לימין ודלקת ברירית האף. ברצוני לעבור ניתוח רפואי לתיקון בעיות האף וכן לעבור ניתוח קוסמטי לתיקון מראה האף,חשוב לי מאוד מאוד ניתוח הקוסמטי, בגב האף אני רוצה להשתיל סחוס למלא אותו בכדי שיהיה במראה טבעי ולא סולד,אפי סוטה שמאלה, ברצוני לישר אותו. הייתי רוצה לשמוע ממך, האם לא מסוכן שאעבור ניתוח רפואי+קוסמטי יחד, האם לעבור את הניתוחים בניפרד ואם כן מה קודם למה רפואי או קוסמטי? אנא ענה לי בבקשה מהר,לקראת סוף השבוע יש לי c.t למערות האף ואני צריכה לקבל החלטה, תודה רבה

12/11/2007 | 18:22 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום שירן: אצל אנשים אשר סובלים מבעיות נשימה דרך האף ושוקלים גם לעבור ניתוח פלסטי, מומלץ לבצע את שניהם ביחד. כך ניתן לאחד את תקופת ההחלמה של שני הניתוחים ולחסוך ביצוע של שתי הרדמות. בידיים של מנתח פלסטי או רופא א.א.ג. מנוסים בתחום ניתוחי האף (קוסמטי ורפואי) הניתוח המשולב לא מסוכן וכפי שנאמר קודם מומלץ. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית