ניתוח אף חוזר באף לא סימטרי מחודד מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/09/2017 | 15:01 | מאת: מורן

ב2010 עברתי ניתוח אף. ביקשתי במפורש לא קצה מחודד וזה בלשון המעטה לא מה שקיבלתי . האף מחודד ועקום (והסחוסים בולטים בקצה)נרא מאוד לא טבעי ולא מתאים לפנים שלי ניסיתי להתרגל.. החיים המשיכו. אבל קשה לי עדיין עם האף. אל מי מומלץ לגשת לתיקון? הרופא המנתח איבד את האמון שלי בו. האם יש דרך לא ניתוחית של מילוי נני לתיקון האף? תודה

24/09/2017 | 09:43 | מאת: RE: ד"ר קריכלי אברהם

פתרון לבעיה שלך הינו כירורגי בלבד ומצריך מיומנות גבוה מצד המנתח. צוות הפורום אינו ממליץ על מנתחים.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית