נפיחויות בפנים לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/09/2017 | 13:46 | מאת: מיכל

היי לפני כחמישה ימים עברתי ניתוח אף ומיד אחרי העיינים השפה העליונה והלחיים מאוד התנפחו , הנפיחות ממתחת לעיינים נעלמה אך בשפה העליונה והלחיים נשארה ואין ממש הבדל ..וממש משנה לי את צורת הפנים , הלחיים מאוד נפוחות וגם השפה העליונה . קשה לי לשתות מקשית ולאכול ואפילו לדבר קצת , השאלות שלי האם הנפיחות תרד בשלב מסוים ? ואם כן תוך כמה זמן ? והאם יש סיכוי שנוצר בצקת ואין דרך לטפל בנפיחות ?

12/09/2017 | 13:12 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

התופעות שאת מתארת חולפות על אף שנשמעות יותר מתגובה רגילה של הגוף.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית