כהות מתחת לעיניים לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

01/05/2017 | 14:35 | מאת: נטע

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח אף. הסימנים הסגולים מהניתוח חלפו אך נשארתי עם כהות קשה מתחת לעיניים שגם איפור אינו מצליח להסתיר. ניסיתי למצוא מידע באינטרנט על התופעה וראיתי שיכול להיות שהמצב יישאר לתמיד. יש לציין שהייתה לי כהות מתחת לעיניים לפני הניתוח אבל ממש לא חמורה כמו המצב כעת. האם נתקלתם במטופלים שסבלו מאותה בעיה? האם הכהות עברה להם?

03/05/2017 | 11:23 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

התופעה שאת מציינת בפוצה אצל אנשים בעלי פיגמנט כהה מתחת לעיניים וקשה למנוע אותה, במיוחד אם שטפי דם היו גדולים. זהירות! חשיפה לשמש מגדילה את הכהות ומאריכה את זמן השיפור.

03/05/2017 | 16:21 | מאת: נטע

יכול להיות שלא יהיה כלל שיפור??

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית