שינוי במבנה עצמות אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

16/03/2017 | 04:57 | מאת: רויטל

היי, נחבלתי לפני כשבוע ממכה מאוד חזקה בפניי והיה חשש לשבר באף... הרכבתי משקפיים בעת הפציעה. חשוב לי לציין שמאוד מאוד אהבתי את האף שלי לפניי. האף סטה הצידה ואתמול מומחה החזיר אותו למקום ידנית. אני מרגישה כי החלק שבין הגבות ממש התרחב והשתנה, ובכלל כל האף שלי... האם יתכן שינוי במבנה העצמות? זו איננה נפיחות, אני מרגישה רקמה דקה ובריאה ועצם מתחת לגשר האף... יש לי שאלות רבות מדיי לפורום זה, אשמח אם תפני אותי למרכז שאוכל להתייעץ ולהתחיל בירורים לגבי שחזור האף שלי... אני ממש מבואסת מאז הפציעה ומתביישת לצאת מהבית... תודה

29/03/2017 | 20:36 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

יש להניח שהנפיחות שבעקבו החבלה כבר ירדה. במידה יש שינוי לעומת המצב שקדם לחבלה, יש לפנות לבדיקת רופא אאג

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית