קלוס באף לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

09/01/2017 | 16:06 | מאת: נועם

עברתי לפניי שבועיים ניתוח אף ונוצר לי על צד האף למעלה מן בליטה וזה מכער את כל ה אף, לפי תשובת המנתח קוראים לבליטה קלוס ולטענתו זה יעבור כעבור שלושה חודשים אך כאשר בדקתי באינטרנט מצאתי שיש אנשים שלוקח להם שנים עד שהבליטה עוברת רציתי לשאול את דעתך בתור מנתח אף בכיר האם נתקלת במקרים כאלה ותוך כמה זמן זה עובר אם בכלל תודה מראש

10/01/2017 | 10:58 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. אם יש לכם שאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית