התפטרות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

22/04/2009 | 13:06 | מאת: הריונית

שלום רב אני עובדת כבר יותר מ4 שנים במקום עבודה פרטי כרגע גיליתי שאני בהריון (יש לי כבר 2 ילדים)אני לא רוצה לחזור אחרי חופשת לידה הבעיה שבהריון קודם הבוס שלי לא חיפס עובדת מחליפה והכריח אותי לעזור בחופשת לידה (אני מנהלת את המשרד הנה"ח לבד)ברגע שאני הודיע לו על הריון אני חייבת לירמוז לו איך שהוא שימצא מחליפה שאני אוכל להעביר לה עבודה ,האם אני יכולה להגיד לו שאני לא חוזרת מה אומר החוק ומה אני יכולה לעשות בלי להיפגע א"כ תודה מראש

שלום רב, את בהחלט יכולה לומר לו כבר עכשיו אחרי חופשת הלידה לא תחזרי לעבודה ואולם הקפידי לכתוב מכתב שזה לרגל טיפול בילד כדי שלא תיפגע זכאותך לפיצויי פיטורין. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה