העלאת שכר בשל קידום בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

22/04/2009 | 12:27 | מאת: אפי

רציתי לברר לגבי העלאת שכר בזמן ההריון, במסגרת עבודתי קודמתי כשאני בחודש השישי להריוני, לתפקיד חדש בו עברתי מעבודת משמרות למשרה מלאה שאמורה להיות בשכר גלובלי, 9 שעות עבודה ביום, תפקיד מחייב אשר מתבקשת בו העלאת שכר שגם מקובלת ע"י מעסיקי. נאמר לי ע"י \הבוסים כי אמשיך לעבוד בשכר לפי שעה ואקבל בונוס חודשי עד לאחר שאחזור מחופשת הלידה, וזאת מפני ש"זה לא יראה טוב בביטוח לאומי", אני לא ממש מבינה את הטיעון, ורואה בזה הרעה בתנאים ופגיעה בתנאים לאחר חופשת הלידה. יש לציין כי עובדים אחרים שקודמו עברו לעבוד בתנאי שכר גלובלי. אשמח לקבל תשובה. תודה

שלום רב, על פניו זה נשמע רע מאוד. האם יש סיכום בכתב? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה