זכויות אם מניקה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/04/2009 | 19:35 | מאת: מאי

חזרתי לעבוד ופעמיים בשבוע אני אמורה לעבוד מ-8:00-18:00ולפעמים אפילו אחרי,מלבד שעת הנקה שמגיעה לי,האם אני מחוייבת לעבוד עד שעות כאלה כאם מניקה ובפרט שבפרק זמן הזה אני צריכה כבר לשאוב שוב. תודה מראש על התשובה.

שלום רב, שעת הנקה ניתנת רק למי שהיקף עבודתה הינו משרה מלאה ומעלה. אם הינך עומדת בקריטריון זה אזי בוודאי שאת זכאית לשעת הנקה לא רק ביום זה אלא בכל הימים כולם. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

27/04/2009 | 20:11 | מאת: מאי

יתכן ושאלתי לא הובהרה ,אני אכן מקבלת שעת הנקה בכל יום,אך האם אני חייבת לעבוד עד שעות כאלה כאם מניקה ?מדובר ביותר מ-10 שע' לפעמים.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה