פיטורים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/04/2009 | 16:36 | מאת: הדס

לאחר חופשת לידה הבוס שלי טוען שהמחלקה שלי נסגרה ולכן הוא מפטר אותי אבל אצטרך להגיע לעבודה לחודש וחצי שהוא מחויב האם מותר לו? ובמידה ופוטרתי עם התראה של חודש (מה ההתראה של ותק שנתיים?) האם אני מחויבת להגיע לעבודה בחודש הזה?

שלום רב, אסור לו לפטר אותך בתקופה הזאת. אם המחלקה נסגרה עליו להחזיר אותך לתפקיד מקביל. אם יש התפתחויות נוספות, אשמח לענות. בברכה, רחל שחר, עו"ד

24/04/2009 | 11:37 | מאת: הדס

הוא הסביר לי שיחזיר אותי למה שהוא מחויב בלבד ואני רציתי לדעת אם הוא מחזיר אותי לחודש וחצי ואז נותן התראה של חודש אז אני מחויבת להיות נוכחת בחודש הזה?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה