ראיון בזמן הריון-דחוף הראיון מחר

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/04/2009 | 15:18 | מאת: שיר

אני בחודש שני ויש לי ראיון עבודה משרה זמנית של 5 חודשים, במידה והם ישאלו האם אני אמורה להגיד שהגעתי למשרה הזמנית בעקבות ההריון? אם אני לא אגיד והם לא ישאלו ואני אספר רק בחודש חמישי הם יכולים לפטר אותי? הרי שנינו בידיעה שמדובר במשרה זמנית

שלום רב, אם מדובר במשרה שהוגדרה מראש כמשרה זמנית אז ברור שהחשיפה שלך לפיטורין היא כגולה יותר. אבל בואי נקווה שבכל זאת יהיו מרוצים ממך ולא יפטרו אותך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה