פיטורין לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/04/2009 | 15:17 | מאת: דנה

אני אמורה לסיים את חופשת הלידה בעוד שבוע רק היום קראו לי לשיחה והדיעו לי שלאור המצב במשק אין צורך ממשי במשרה נוספת לפיכך הציעו לי להתפטר ולהגיע להסכם פיצוי מסויים .האם אני יכולה לדרוש תשלום בגין 60 יום ? אם אני מתפטרת איני יכולה לחום בלשכה לפני 90 יום כך שזה לא הוגן להביא אותי למצב של התפטרות ההצעה הנוספת הייתה לחזור לחודשיים לפי החוק אך ככל הנראה בתום החודשיים האלו יפטרו אותי מה עושים?

שלום רב, כל ההצעות לא חוקיות. הקליטי אותם ופני בבקשה לצו מניעה לבית הדין לעבודה. אם את צריכה עזרה נוספת אשמח לסייע, בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה