קיצוץ שעות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/04/2009 | 16:33 | מאת: הילי

אני בחודש שישי, עובדת בחברת קבלן במשרדי ההנהלה מזה שנה וארבעה חודשים, חמישה ימים בשבוע 9 שעות ביום ללא ימי שישי. המנהל שלי קרא לי לשיחה ואני יודעת שהיא עתידה להיות לגבי קיצוץ שעות העבודה.האם אני יכולה לסרב להודעה שכזו? האין זה פגיעה בזכויותי כאישה עובדת בהריון ויכול לפגוע גם בדמי הלידה שלי?

שלום רב, נכון מאוד אסור לפגוע בהיקף השעות של אישה בהריון. הדבר מנוגד לחוק עבודת נשים. עלייך להתנגד לכך בתוקף ולומר לו שהדבר לא חוקי ובכוונתך לפעול בעניין. אם יש עוד שאלות אשמח לסייע בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה