התפטרות בזמן חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/04/2009 | 10:33 | מאת: רחל

אני בזמן חופשת לידה ואני מעוניינת להתפטר ולקבל פיצויים. עם זאת, מצאתי מקום עבודה חדש שבו התנאים זהים למקום העבודה הישן שלי. נניח ואני מודיעה שאני מתפטרת וטוענת שלא מצאתי עבודה ודורשת פיצויים האם ניתן לבדוק זאת? כמו כן, נניח ואני טוענת שלא מצאתי עבודה ומתחילה לעבוד בעבודה החדשה שבוע אחרי תום תקופת חופשת הלידה, האם עדיין מגיעים לי פיצויים?

שלום רב, עלייך להודיע כי את מתפטרת לרגל טיפול בילד יחד עם זאת אם מקום עבודתך החדש הוא בתנאים זהים לקודם, ואם מעסיקך יגלה זאת הוא עלול לתבוע ממך את הפיצויים שכן הוא יטען שלא התפטרת לרגל טיפול בילד אלא לרגל מקום עבודה אחר. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה