הורדה בשכר בחודש 7

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/04/2009 | 18:47 | מאת: נעמה

שלום, אני עובדת באותה החברה מ יולי 2006, כעת בגלל המשבר הכלכלי המנכלית של החברה מורידה לכל העובדים כ 20 % מהשכר, כרגע אני בשבוע 29(אמצע חודש שביעי) להריון זה אומר שאלו החודשים הקריטים לי לחישוב דמי הלידה והפיצויים במידה ואני לא אחזור למקום עבודתי לאחר הלידה, (חשוב לציין שהיא מחתימה אותנו על חוזים חדשים בעקבות הירידה, אני עוד לא חתמתי ) אשמח לדעת האם לפי החוק מותר לעשות לי את זה? תודה רבה נעמה

שלום נעמה וחג שמח, על פי חוק עבודת נשים חל איסור לקצץ בשכרה של אישה הרה. אמרי זאת למעסיקך ויש לקוות כי הדבר יגרום לביטול ההחלטה לקצץ בשכרך. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה