הרעת תנאים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

02/04/2009 | 20:20 | מאת: שני

הנני עובדת בחברה מזה 4 שנים. לפני חודשיים , בגלל המצב במשק, הורדו משכורות כל העובדים ב - %5 ומתוכננת הורדת שכר נוספת. אני בחודש שישי להריוני. האם יש לי עילה לפנות לביטוח לאומי בעת חישוב דמי הלידה שלי, כך שילקחו לצורך החישוב שלושה תלושי משכורות שניתנו לפני ההרעה בתנאים?

שלום שני, הביטוח הלאומי לא יעשה זאת. עלייך לפעול מול המעסיק שלך ולהודיע לו שאסור לו לקצץ בשכרך. נא ראי תשובתי להודעה מעלה. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה