אישור המעסיק מהתמ"ת לפני הרעת תנאים- למה הכוונה?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

01/04/2009 | 16:16 | מאת: יעל

שלום, לפני כשלושה חודשים המעסיק שלי קיצץ כ- 20% משכרי עקב המצב הכלכלי. חשוב לציין שהשכר קוצץ רק לכ- 5% מהחברה (שכר גבוה/בכירים) ולפני הודעתי על ההריון. היום,(אחרי שהודעתי לו על הריוני) המעסיק הודיע על קיצוץ לכלל עובדי החברה ב- 20% כולל אותי. ציינת שאסור למעסיק לקצץ בשכר ואסור לו לפטר שכן עליו לקבל היתר מהתמ"ת. מהן הסיבות לקבל היתר מהתמ"ת? האם זה חוקי? תודה

שלום רב, לא זה לא חוקי.נא ראי תשובתי למעלה. כדי לקבל אישור מהתמ"ת עליו יהיה להוכיח שמצבה של החברה בכי רע. נקווה שלא יצליח. בהצלחה לך וחג שמח, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה