שינוי מבני בחברה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

29/03/2009 | 13:22 | מאת: רננה

אני נמצאת בשבוע 34 ועובדת במקום עבודתי שנה ו7 חודשים. במהלך הריוני השתנה המבנה הארגוני של החברה בה אני עובדת. בהתחלה הוסיפו לי סמכויות אך לא הוסיפו לי שעות לאחר מכן הביאו לי מחליפה שנכנסה לתפקיד עוד לפני יצאתי לחופשת לידה... ובשיחת הבהרה,נרמז לי כי כאשר אחזור מייעדים לי תפקיד אחר (אשר לדעתי לא תואם את מידותי). מלבד עוגמת נפש שנעשתה לי ומחמת השינויים אני נמצאת בלחצים רבים והרופא נתן לי 5 ימי מחלה, אך לא פירט את הסיבה, כעת בהנה"ח עושים לי בעיות של קיזוז ימי החופש היות ואין אבחנה ורוצים לחשב זאת כימי חופש... 1. האם והם רוצים לפטר אותי כאשר אחוזר צריכים לתת לי התרעה? 2. האם הטיפול של הנה"ח נכון?

שלום רב, 1. לאחר חופשת הלידה עליהם להחזיר אותך בדיוק לתפקיד הקודם עם אותו שכר וללא פגיעה בסמכויותייך. 2. גשי לרופא על מנת שיפרט בטופס ימי המחלה את הסיבה וכך מעסיקך לא יוכל להתכחש. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון נ.ב חבל על עוגמת הנפש שמרי על בריאותך.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה