וידוי הזכויות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

26/03/2009 | 17:27 | מאת: shronavi

אני מעוניינת לדעת את הזכויות שלי בדיוק לאחר הלידה, משום שהיתה כתבה בערוץ 2 שהודיע שיש זכות של תשלום נוסף שאף אחד כמעט לא מודע לקיומו וצריך לדרוש אותו במיוחד (אולי משהו שקשור להלבשה ...). סיפרו לי אבל לא ידעו לתת לי עוד פרטים , זו זכות עד גיל שנה והזמן שלי נגמר עוד 4 חודשים... תודה

שלום רב, לא ברור לי על מה מדובר? אנא כווני את שאלתך באופן יותר ספציפי. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה