פיטורי ממלאת מקום בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

26/03/2009 | 15:26 | מאת: רחל בבקשה תשובתך לשאלתי - תקן ממלאת מ

26/03/2009 | 15:28 | מאת: הריונית

שלום רב רחל, הנני בשבוע 10 להריוני לאחר שאני מועסקת במקום עבודתי כ- 6 חודשים - מקום ציבורי (קודם לכן עשתי התמחות, עזבתי וחזרתי שוב ותקופת ההתמחות להבנתי לא נחשבת מבחינתם)על תקן ממלאת מקום של הריונית אחרת. האם ניתן יהיה לפטר אותי לאחר חזרתה של ההריונית שאותה אני מחליפה? יצויין כי הנני חתומה על חוזה לפיו תקופת ההעסקתי הינה עד למועד בו תחזור ההריונית או עד סוף השנה - לפי המוקדם.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה