הרעת תנאים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/03/2009 | 22:21 | מאת: שואלת

שלום, המעסיק שלי הודיע על קיצוץ בשכרי (כחלק מקיצוצים בחברה כולה). אני מבינה כי אם אסרב התפטרותי תהיה בדין מפוטר - בשל הרעת התנאים. השאלה שלי היא לגבי התשלומים שמעסיק חייב בהם (בנוסף לפיצויי פיטורין): 1. האם אהיה זכאית לתשלום המשכורת הנוכחית עד הלידה (אני עובדת במקום 7 חודשים)? 2. האם אהיה זכאית לתשלום גם עבור 60 יום לאחר חופשת הלידה - בדומה למי שמפוטרת לאחר חופשת הלידה? תודה רבה

שלום וברכה, 1. אסור לו לקצץ בשכרך ואסור לו לפטרך שכן עליו לקבל היתר לפטר אותך מהתמ"ת. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה