שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/03/2009 | 18:45 | מאת: הדס

בזמן חופשת לידה הביאו עובדת שתחליף אותי בתפקיד האם מותר להם לשנות לי תפקיד ולהשאיר אותה בתפקיד שהיה שייך לי ( כמובן לאחר חופשת לידה ) יש לציין שרמזו לי שברגע שיתאפשר מבחינת החוק יפטרו אותי והם מעוניינים למצוא לי תפקיד זמני אודה לתשובתך בהקדם.............אני צריכה לחזור לעבוד ב1.4

שלום רב, אסור להם להשאיר אותה בתפקיד. עליהם להחזיר אותך לתפקידך למשך 60 ימי0+30 ימים לפחות. מקווה שעניתי מהר ועזרתי, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה