זכויות בחופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/03/2009 | 14:33 | מאת: ליאת

שלום רב, אני עובדת משנת 2007 בחוזה מיוחד שתם בסוף שנת 2009 , אני יוצאת לחופשת לידה בתאריך משוער של ה- 27/6 ורציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. בתקופת חופשת הלידה משולמים בעבודה קצובת הבראה וביגוד, האם אהיה זכאית לקבלם ואם כן מתי? במהלך חופשת הלידה או לאחריה ? 2. האם בתקופת חופשת הלידה ימשיכו להעביר לי הפקדות לקרן ההשתלמות וביטוח המנהלים ותשלומים בגין אחזקת רכב? 3. לאחר חזרתי מחופשת הלידה מה הדין מבחינת פיטורין לאור העבודה שחוזה העבודה שלי מסתיים בסוף שנת 2009. בתודה מראש על עזרתכם, ליאת

שלום רב, 1. אם זה הנוהג אז גם לך מגיע, בדיוק בתאריך בו קיבלת את הכסף בשנה שעברה. 2. חוזה העבודה לא רלבנטי. את מוגנת מפני פיטורין 60+30 ימי הודעה מוקדמת. בברכה ובהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות ננשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה