הודעה מוקדמת להתפטרות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/03/2009 | 11:40 | מאת: יפעת

ילדתי ביולי 2008. שילדי היה בן 7 חודשים הודעתי למעסיקי כי אני מעוניינת לעזוב לצורך שמירה על הילד במשכורת האחרונה - לא הופרשו כספים לטובת ביטוח מנהלים + קרן השתלמות מעבידי טוען שמאחר וזה חודש הודעה מוקדמת - הוא אינו מחוייב להפריש לטובת ההטבות הסוציאליות הנ"ל אשמח לקבל תשובה האם הוא צודק או לא?

שלום רב, הוא אינו צודק. ימי ההודעה המוקדמת כמוהם כעבודה לכל דבר ועניין. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה