האם יש תקופת המתנה לקבלת דמי אבטלה לאחר חל"ד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/03/2009 | 23:47 | מאת: lyld

1. במידה והתפטרתי לאחר חל"ד לצורך גידול הילד האם יש תקופת המתנה של 90 יום כיון שהתפטרתי או שאקבל באופן מיידי את דמי האבטלה כדין מפוטרת? 2. איזה מסמך אני צריכה להציג בביטוח לאומי שמאשר את עובדת התפטרותי לצורך גידול ילד? 3. כיום כמה שבועות זה חל"ד?

שלום רב, 1. אכן יש תקופת המתנה של 90 ימים. 2. למה את צריכה להציג מסמך לביטוח הלאומי, מלבד מכתב ההתפטרות? בברכה ובהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה