40 שעות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

20/03/2009 | 08:53 | מאת: לילך

שלום רב, לאחר בדיקה אצל רופאה הופנתי לבית חולים שם הייתי 9 שעות ובוצעו לי מס' רב של בדיקות. כאשר פניתי למעסיקה והסברתי שהיום הנ"ל נכלל ב-40 שעות שניתנות לי ליציאה לבדיקות ושהיא אינה יכולה להוריד לי יום זה משכרי נאמר לי שאיני יכולה לקבל את זה כחלק מה-40 שעות ושהיא מורידה לי מהשכר יום מלא. מי צודק? ומה עלי לעשות? תודה לילך

שלום רב, לצערי היא צודקת בעניין ה-40 שעות אבל את יכולה לקחת יום מחלה.......... בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה