תקן ממלאת מקום

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/03/2009 | 15:46 | מאת: הריונית

שלום רב רחל, הנני בשבוע 10 להריוני לאחר שאני מועסקת במקום עבודתי כ- 6 חודשים - מקום ציבורי (קודם לכן עשתי התמחות, עזבתי וחזרתי שוב ותקופת ההתמחות להבנתי לא נחשבת מבחינתם)על תקן ממלאת מקום של הריונית אחרת. האם ניתן יהיה לפטר אותי לאחר חזרתה של ההריונית שאותה אני מחליפה? יצויין כי הנני חתומה על חוזה לפיו תקופת ההעסקתי הינה עד למועד בו תחזור ההריונית או עד סוף השנה - לפי המוקדם.

לכמה זמן חוזה העבודה שלך?

26/03/2009 | 15:23 | מאת: הריונית

בגדול החוזה שלי הוא עד 31.12.09 או מתי שהיולדת אותה אני מחליפה חוזרת - לפי המוקדם!!! אני ממש צריכה תשובה... היא אמורה לחזור אחרי פסח - אגב... עדיין לא הודעתי בעבודה שאני בהריון אני רוצה קודם כל לדעת את הזכויות שלי.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה