הרעת תנאים בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/03/2009 | 23:49 | מאת: רינה

שלום! אני בהריון בחודש שביעי אני עובדת במישרה של 6 שעות בשבוע 6 ימים פתאום המנהלת שלי הודיעה שבימי שלישי אני לא יעבוד ביגלל קיצוצים בעבודה הסברתי לה שזה לא בסדר זה פוגע לי במשכורת וגם בתנאי הביטוח לאומי למרות שעוד חודשיים אני צריכה ללדת אני אשמח לקבל תשןבה עבור בעיתי ומה ניתן לעשות?

שלום רב, עלייך להסביר לה שזה מנוגד לחוק עבודת נשים. אם גם זה לא יעזור צרי עימי קשר. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה