שכר עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/03/2009 | 22:38 | מאת: אירנה

שלום. אני עובדת בבית חולים פרטי בתור טכנאית רנטגן. כחלק מתפקידי אני כוננית בחדר ניתוח לצורך שיקופים(עם הרבה קרינה). אני מנסה עכשיו להיכנס להריון. ברגע שאני אהיה בהריון לא אוכל להיות כוננית בשל הקרינה. יש לציין שכוננויות הם כשליש מהמשכורת הנוכחית שלי. האם זה נחשב להרעת תנאים והאם ביטוח לאומי משלם את ההפרש או לא. תודה מראש

שלום רב, על מעסיקך למצוא בעבורך עבודה אחרת שאינה מסכנת את הריונך. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה