מה זכויותי לאחר הריון שני סמוך להריון ראשון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/03/2009 | 18:38 | מאת: מיכל

שלום, הארכתי את חופשת הלידה לחצי שנה, (לקחתי שלושה חודשים חל"ת), ובחופשת הלידה נכנסתי להריון בשנית. אם לא עבדתי ברציפות בשנה הראשונה, האם עדיין חלות עלי כל הזכויות? (כגון הגנה מפיטורין במהלך ההריון וכו') תודה

שלום רב, הגנה מפני פיטורין בהריון כן חל עלייך על אילו זכויות נוספות את מבקשת לדעת? בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

17/03/2009 | 16:26 | מאת: מיכל

תודה, האם גם אחרי ההריון השני אוכל להאריך את חופשת הלידה (הבנתי שאני רשאית לחל"ת של חודש על כל שנת ותק בעבודה אם עבדתי ברציפות) תודה,

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה