פיטורים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/03/2009 | 15:31 | מאת: רוית

עבדתי 6 חודשים עד הלידה. פוטרתי טלפונית כמה שבועות לפני תום חופשת הלידה. האם הפיטורים חוקיים? האם עבודה רק של חצי שנה מאפשרת פיטורים לאחר לידה? תודה רבה

שלום רב, הפיטורין אינם חוקיים ואולם השאלה המכרעת הינה האם יש לך הוכחה שפוטרת. פיטורין טלפוניים הם דרך מתוחכמת של מעסיקים להכחיש את דבר הפיטורים עצמם. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

18/03/2009 | 15:42 | מאת: רוית

שלום שוב, המעסיק שלי פיטר אותי טלפונית אולם עבדתי דרכו אצל חברה אחרת, כך שאם אביא מהם הוכחה שהם לא רצו אותי זה יכול לסייע? למעשה, עבדתי כמה ימים פחות מ 6 חודשים, האם גם במצב כזה אני מוגנת מפני פיטורים? תודה רבה רבה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה