הרעת תנאים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/03/2009 | 19:20 | מאת: מיכל

שלום רב, הנני עובדת בחברת כח אדם (המעסיקה) כרכזת על X עובדים עבור לקוח מסויים . בזמן היותי בחופשת לידה נודע לי כי ללא צד של חברת הכח אדם ירדה העבודה אצל הלקוח בכשליש. עם חזרתי מחופשת הלידה הסכימה המעסיקה להחזיר אותי לעבודה בהקיף משרה המתאים להיקף המשרה הדרוש לניהול שליש העובדים אשר נותרו. ידוע כי המעביד נפגע מהירידה בעבודה וכך הוא גם הסביר לי. האם זה נחשב להרעת תנאים במקרה זה? מה מגיע לי במקרה זה?

שלום רב, הדבר מהווה עבירה לפי חוק עבודת נשים. את יכולה לפנות לבית הדין לעבודה בבקשה לצו נגד המעסיק. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה