פיצול חל"ת לאחר חופשת לידה.

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/03/2009 | 12:43 | מאת: יעל

אני עובדת למעלה משנתיים במקום עבודתי. כיום אני בחודש הראשון לחל"ת לאחר חופשת לידה. מעסיקי מעוניין שאעבוד בחודש הבא למשך חודש אחד ואני מוכנה. בחודש לאחר מכן אני מעונינת להיות שוב בחל"ת למשך חודש ואז לשוב לעבודה כרגיל. א. האם אפשרי ע"פ חוק? ב. על מה עלי להחתים את המעסיק בכדי שלא תיגרענה זכויותי? תודה רבה על עבודתכם הברוכה. ממש שליחות.

שלום רב, עליכם לגבש את ההסכמה ביניכם בהסכם ברור ומפורט בנוכחות עדים. מובן שמומלץ שכל עריכת הסכם תיעשה על ידי עורך דין על מנת שתהיה הקפה של מלוא הזכויות הרלבנטיות ובכללן וותק, שמירת זכויות וכיו"ב. אשמח לעזור לך באופן ראשוני בטלפון בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה